Juridisch Hulpje

 Juridisch Advies met een maatschappelijke insteek!Wat vindt de klant van onze dienstverlening? 


Wij kunnen natuurlijk van alles roepen maar de stem van de klant is de belangrijkste stem. 

Voor een overzicht van de meest recente reviews, kunt u klikken op de volgende link (https://www.fotyawards.com/nouschka-van-uffelen) en/of de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek hieronder lezen: 

Hoe reageert Juridisch Hulpje als u hulp nodig heeft
63,6% Uiterst reageren
36,4% Zeer reageren

Is Juridisch Hulpje goed bereikbaar?
100% Uitstekend

In hoeverre werd u vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door Juridisch Hulpje  
100% Uiterst vriendelijk en behulpzaam

In hoeverre werden uw e-mails vriendelijk en volledig beantwoordt
100% Vriendelijk en duidelijk

In hoeverre voelt u zich serieus genomen door de juristen van Juridisch Hulpje
90,9% Uiterst serieus
9,1% Zeer serieus

Zijn de juristen voldoende deskundig en duidelijk
81,8% Uiterst tevreden
18,2% Tevreden

De juristen nemen de tijd voor mij
90,9% Uiterst tevreden
9,1% Tevreden

De afspraken worden nagekomen
100% Altijd naar behoren

Op het moment dat ik contact opneem, wordt er altijd binnen 48 uur contact met mij opgenomen?
90,9% Ik krijg altijd een zeer snelle reactie
9,1% Ik krijg een reactie binnen 48 uur

Op het moment dat er afspraken worden gemaakt, krijg ik hiervan een bevestiging
100% Een bevestiging volgt direct

Bij afwezigheid van de aan mij toegewezen jurist, word ik alsnog goed geholpen
72,7% Mijn jurist is altijd aanwezig/ 36,4% Mijn jurist communiceert goed bij afwezigheid

Ik kreeg voldoende informatie over de voorwaarden en kosten van Juridisch Hulpje 
100% De verstrekte informatie verschaf alle duidelijkheid

Juridisch Hulpje brengt geen onnodige kosten in rekening en streeft er naar de kosten zo laag mogelijk te houden 

100% De kosten die worden gesteld, staan precies in verhouding met de gemaakte afsprake

Wat vindt u als opdrachtgever de belangrijkste kwaliteiten van uw Juridisch Hulpje
45,4% Toegankelijk en laagdrempelig
63,6% Vriendelijk, sociaal en behulpzaam
27,3% Serieus, doelbewust en recht door zee

27,3% Meegaand, bereikbaar en gelijkwaardig
18,2% Zoals elke jurist: streng, geen poespas en actie!
9,1% Het maakt mij niet zoveel uit, als ik maar tevreden ben met het resultaat

Indien u eerder juridische hulp heeft ingeroepen, hoe kunt u de vergelijking met onze concurrenten maken is onze kwaliteit van het product beter
72,7% Veel beter
18,2% Zeker beter
9,1% Ongeveer hetzelfde

Over het algemeen genomen, bent u tevreden met de correspondentie die u ontvangt en naar derden wordt verzonden?

63,6% Uiterst tevreden
36,4% Tevreden

Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt aan derden
90,9% Zeer waarschijnlijk
9,1% Erg waarschijnlijk

Overige reacties

 • Juridisch hulpje staat meteen klaar om te helpen als er een geschil of probleem is. Ik ben hier uiterst tevreden mee De manier waarmee het probleem of geschil wordt opgepakt is uiterst correct. Altijd geruststellend om een reactie te krijgen.
 • Na lang speuren vond ik wat ik nodig had en ben daar erg blij mee.
 • Juridisch hulpje heeft mij enorm geholpen met mijn probleem en ik kan ik weer door met mijn leven. Waarschijnlijk offert Juridisch Hulpje zich wel erg op ten koste van hun persoonlijk geluk
  - Ik heb geen opmerkingen was zeer tevreden.
  - Ben uiterst tevreden over de manier waarop zij de problemen oppakt en je geruststelt zeker als je het zelf door de bomen het bos niet meer ziet. Zeer attent reagerend als je in de put zit.
  - Zelfs de professioneel hulpverlening zoals maatschappelijk werk hadden nog nooit van jullie gehoord. Het was nieuw voor ze en men had er wel oren naar.
  - Juridisch hulpje doet alle moeite om de klant tevreden te stellen en goed af te ronden.
  - Juridisch Hulpje spant zich erg in om de klant tegemoet te komen.
 • Een warme douche voor dit bedrijf voor de gemotiveerde inzet en uitstekende service. Een spoedige reactie, goed advies en (indien nodig) spoedig bezoek op locatie mogelijk voor een laag tarief. Ik kan iedereen adviseren om voor juridisch advies, bij juridisch hulpje aan te kloppen!
 • Juridisch Hulpje spant zich erg in om de klant tegemoet te komen
 • 'Dankzij Juridisch Hulpje is ons zoontje vanaf zijn geboortedag verzekerd bij onze vorige zorgverzekeraar nadat hun beweerde dat wij te laat waren met hem aangeven. En hoeven nu de ziekenhuiskosten van €1.500,- niet zelf te betalen!! Wij zijn blij'
 • Zelfs de professioneel hulpverlening zoals maatschappelijk werk hadden nog nooit van jullie gehoord. Het was nieuw voor ze en men had er wel oren naar'
 • Sociaal maatschappelijk bewogen en wat een gedreven persoonlijkheid!
 • Ik ben helemaal blij met je. Je hebt het super goed verwoord en onderbouwd, ik wist het gewoon, met jou aan mijn zijde komt het gewoon goed. Je hebt in ieder geval mij het gevoel van rechtvaardigheid gegeven en bevestigd. En dat lieverd is heel erg belangrijk voor mij
 • 'Natuurlijk wil ik graag een vergoeding voor alle ellende om een nieuwe start te kunnen maken, maar door jou heb ik al gewonnen' 
 • Ik zit echt met tranen in mijn ogen, ik ben zo trots op jou. Ik ben je ook zo dankbaar. Je bent echt een super talent. You're one of a kind girl, zo scherp, zo vakbekwaam en one out of a million
 • Heel erg bedankt wat je allemaal voor me gedaan hebt
 • 'Juridisch hulpje doet alle moeite om de klant tevreden te stellen en goed af te ronden
 • Eigenlijk geen op- of aanmerkingen aangezien mijn kwestie pas in behandeling is
 • Na lang speuren vond ik wat ik nodig had en ben daar erg blij mee, ik heb geen opmerkingen was zeer tevreden
 • Juridisch Hulpje heeft mij enorm geholpen met mijn probleem en ik kan weer door met mijn leven. Waarschijnlijk offert Juridisch Hulpje zich wel erg op ten koste van hun persoonlijk geluk.

Publicaties

Juridisch Hulpje: 'Dichtbij de mensen en niet met de kin omhoog'

“Ik had een probleem met een aankoop via Internet en wilde het er niet bij laten zitten. Het lukte me niet om mijn geld terug te krijgen. Het bleek dat kopen via Internet onder andere voorwaarden gebeurt  dan een gewone aankoop. Nouschka  heeft actie ondernomen en ik kreeg mijn geld terug. Ze doet niet moeilijk, behandelt je netjes, legt alles in verstaanbare taal uit én werkt tegen zeer lage tarieven. En dat is wat anders dan al die juristen die iedere minuut doorberekenen en arrogant met ‘de kin omhoog’ lopen,” zegt een klant die graag anoniem wil blijven. Nouschka van Uffelen woont in Oisterwijk en heeft ondanks haar nog jeugdige leeftijd (28 jaar) een schat aan ervaring. Ze rondde een studie bachelor recht af en heeft een enorme range aan werkervaring. Ze werkte als sociaal juridisch medewerker voor de reclassering, verzekeringskantoren, de FNV vakbond, bankiers en heeft onlangs in Litouwen onderzoek gedaan voor de Europese Unie over jeugdproblematiek. Ook begeleidde ze vanuit de Universiteit van Leiden ex-gedetineerden. “Mijn hart ligt echter bij het sociaal juridisch werk. 

Ik wil er echt voor de mensen zijn, hen echt helpen. Dat houdt voor mij in dat ik er voor hen moet zijn, juist ook voor degenen die er tegenop zien juridische hulp in te roepen omdat het ‘gedoe’ is en veel te duur en te ingewikkeld  is. Ik laat ze zien dat dat niet het geval is en dat mijn hulp echt resultaat heeft. Tot nu heb ik een 100% score. Tijd is geld, uurtje factuurtje? Ik ben er wars van. 

De drempel om met mij te werken is eigenlijk net zo laag als boodschappen doen in de supermarkt. En ik ga voor mijn cliënten door het vuur om recht te halen. Ik ben dan spijkerhard,” vertelt een enthousiaste Nouschka.

Werkwijze

Net afgestudeerd zette ze eind 2013 ‘Juridisch Hulpje’ op. “Ik heb het bewust zo genoemd. Klanten en de juridisch adviseur zijn gelijk. Tot nu toe liepen de contacten via via en nu is het voor mij tijd om echt naar buiten te treden. 

In deze tijd gaat bijna alles via internet en de telefoon, zo ook bij mij. Maar ik ga ook naar de mensen toe. Bij iedere zaak gaat het om mensen, nietwaar, en dan is persoonlijk contact essentieel. Cliënten kunnen mij bellen en een zaak voorleggen. Ik doe dan gratis onderzoek of een zaak kans maakt en koppel dat terug. Als het een zaak wordt en ik krijg de opdracht reken ik een tarief van € 48,50 per uur, een bescheiden tarief, vind ik. 

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij mij terecht. Als mensen ontslagen worden is het goed om de vaststellingsovereenkomst eens goed na te pluizen. Dat kan voor de werknemer renderen. Maar ook als het gaat om verzekeringen, collectief ontslag, ruzie tussen buren (wij hebben ook mediation in ons pakket) of bepalen of men de juiste uitkering krijgt is men bij Juridisch Hulpje aan het goede adres. Geef het niet zomaar op, laat je eerst door ons adviseren en men zal zien dat het de moeite waard is. Zo heb ik veel ervaring met zaken die met het UWV hebben te maken. Ik heb daar twee keer een periode gewerkt en ken die wereld. En als men nog goedkoper uit wil zijn dan adviseer ik eens te kijken naar de pakketten die ik aanbied. Juridisch hulpje: snel, prettig, duidelijk en tegen een laag tarief!”

'Regionaal tijdschrift De Uitstraling'

Juridisch Hulpje, recent gevestigd in D'n Daalder

Een juridisch adviesbureau waar deskundigheid, vriendelijkheid, toegankelijkheid en betrokkenheid voorop staan.  

Directeur Nouschka van Uffelen: "Mijn bedrijf is gevestigd in D’n Daalder. Ik voel mij daar enorm op mijn plek. Hoewel ik alleen zit in mijn bedrijfsruimte, voelt het niet zo, omdat de medewerkers van BRO enorm geïnteresseerd en vriendelijk zijn. Ook aan de balie worden mijn klanten vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Het pand is goed onderhouden en heeft een professionele uitstraling."

'Nieuwsbrief BRO'

Radio uitzendingen 


Jouw Brabant; jouw keuze:

2 juni 2015:          9:10 uur

2 juni 2015:         13:10 uur

2 juni 2015:         16:50 uur


15 februari 2016: 9:10 uur

15 februari 2016: 13:10 uur

15 februari 2016: 16:50 uur

'Omroep Brabant'