Juridisch Hulpje

 Juridisch Advies met een maatschappelijke insteek!Het werkt!


Wij bieden u vanaf het eerste contactmoment een luisterend oor. Geen enkele kwestie is in onze ogen raar. Het voornaamste is het helder en onbevooroordeeld in kaart brengen van uw kwestie. 


                                                                   ***  9 stappen methode  ***

Stap 1

U stelt uw vraag telefonisch, per mail, via het contactformulier of sociale media. Onze gegevens vindt u links onder het kopje: ' Hoe kunt u ons bereiken'. 

Stap 2

Wij maken een samenvatting van uw vraag en nemen dit met u door. Vervolgens gaan wij direct aan de slag en ontvangt u binnen 48 uur een vrijblijvend antwoord. Het antwoord bestaat uit een kans-inschatting en welke stappen het beste genomen kunnen worden. Ook wordt er een prijsopgave verstrekt. 

Stap 3

U neemt de tijd die u nodig heeft om na te denken over de mogelijkheden. Het is aan u om te bepalen of wij iets voor u kunnen betekenen of dat u toch liever verder kijkt. Dit alles is kosteloos. 

Stap 4

Als u graag wilt dat wij u bijstaan, neemt u contact met ons op. U geeft aan dat u wilt dat wij u bijstaan zoals wij in de mail aan u hebben voorgesteld. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een informatiepakket. Het informatiepakket bestaat uit de gemaakte afspraken, de geldende algemene voorwaarden, contactgegevens en uw zaaknummer. 


Indien gewenst kan er op kantoor of een door u gekozen locatie een oriënterend gesprek plaatsvinden. In de praktijk duurt dit gemiddeld maximaal 1 uur. Hiervoor geldt het reguliere uurtarief.

Stap 5

Vervolgens bespreken wij met u of u de stukken fysiek of digitaal wilt verzenden. 

Stap 6

Aan de hand van de te ontvangen stukken en de gemaakte afspraken, gaat de jurist direct voor u aan de slag. U kunt de jurist te allen tijde bereiken omtrent de stand van zaken.  

Stap 7

U ontvangt de afgesproken nota. De betalingstermijn betreft veertien dagen. Als de voorgenoemde termijn is verlopen, ontvangt u kosteloos een herinnering. 

Stap 8

Als er geen vervolgstappen meer openstaan, ontvangt u een sluitpakket. In dit pakket zit een kopie van de opdracht, het betaalbewijs, de genomen stappen, een overzicht van uw klant- en zaakgegevens, een klanttevredenheidsonderzoek en een informatieve afsluitbrief. Ook ontvangt u hierbij als dank voor het vertrouwen een waardebon van 30 minuten gratis juridisch advies bij een volgende kwestie!

Stap 9

Zoals in Stap 8 beschreven ontvangt u ook een klanttevredenheidsonderzoek. Wij hopen dat u dit onderzoek naar waarheid wilt invullen. Wij vinden het enorm belangrijk hoe tevreden u bent over onze dienstverlening en op welke punten wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij nemen uw op- en aanmerkingen van harte!