Juridisch Hulpje

 Juridisch Advies met een maatschappelijke insteek!Aangenaam kennis te maken!


Welkom! Ik ben Nouschka van Uffelen, oprichter van Juridisch Hulpje. Ik heb een juridische en maatschappelijke achtergrond, wat mij in 2013 heeft doen besluiten een juridisch adviesbureau op te richten met een maatschappelijke insteek. 

Door mijn werkervaring bij diverse organisaties als het UWV, universiteiten, reclassering, vakbonden, banken, juridische adviesbureau's en verzekeringsmaatschappijen viel mij elke keer het zelfde op:

De afstand tot de klant en de daarbij ontbrekende maatschappelijke betrokkenheid bij de vaak al zo moeilijke kwesties, is funest voor de klant. Hoe kan de klant dan nog koning zijn? Hoe kan de klant koning zijn als er altijd een heerser aanwezig lijkt te zijn. Ik ben niet meer dan een ander en dat is niemand en daarom koos ik voor de naam: Juridisch Hulpje. Een Hulpje met een knipoog. En dat maakt Juridisch Hulpje anders. Niet met de kin omhoog maar een transparante kijk op elke kwestie. 

Het leven is al moeilijk genoeg, laat de afstand naar juridisch hulp dat dan vooral niet zijn! 

Juridisch Hulpje staat voor eenvoud en betrokkenheid zonder af te doen aan deskundigheid. Enorm betrokken maar indien nodig spijkerhard tegen diegene waar het recht gehaald moet worden. 


 

Nouschka Petri Jolie van Uffelen

Oprichter Juridisch Hulpje


Behaalde diploma's: Rechten, Juridisch Medewerker, personeelsmanagement en global development Issues. 


Momenteel filosofie student aan de Universiteit van Tilburg.


Wij zijn gevestigd te Boxtel aan de Bosscheweg 107.
 

De stap naar een jurist moet even makkelijk zijn als een boodschap doen bij de supermarkt, dat is waar Juridisch Hulpje voor staat!